Evenement categorieën: Weescafé

Activiteiten van het Weescafé in Culemborg.

Paas-High-Tea – geannuleerd

Kom lekker genieten van een zoete high-tea (bijvoorbeeld tijdens het knutselen van de kinderen :-). Bij mooi weer in onze prachtige tuin. Voor 2 personen € 19,50. Graag vooraf aanmelden bij weescafe@gmail.com

Paasontbijt -geannuleerd

Kom gezellig ontbijten op tweede Paasdag met familie of vrienden in het Wees- en Weescafe, van 10.00-12.00 uur. Kosten € 12,50 voor volwassenen, € 10,- voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf reserveren op weescafe@gmail.com of loop even bij het Weescafe binnen.

Wintermiddag in Het Weeshuis

Beleef een sfeervolle wintermiddag in Het Weeshuis met o.a. 14.00 voorlezen voor de kleinsten (tot 6 jaar), snow globe knutselen (6-12 jaar), rondleiding in het museum, 15.00 winterliederen door a capella koor de Neighours. Het Weescafé schenkt heerlijke gluhwein en warme chocomelk. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Sinterklaas in Het Weeshuis

Een familieprogramma geheel in het teken van het Sinterklaasfeest. En natuurlijk een bezoek van de Sint! Woensdag 27 november vanaf stipt 14.15 uur tot 16.00 uur. Voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Aanmelden noodzakelijk via weescafe@gmail.com Entree € 3,- per kind.

Elisabethdag – Het Weeshuis voor iedereen

Zondag 17 november tussen 13.00 en 17.00 uur barst het jaarlijkse weeshuisfestival weer los. Ieder jaar rond de naamdag van Vrouwe Elisabeth organiseren het weeshuismuseum, de bibliotheek, de volksuniversiteit en het Weescafé, een leuke gratis familiemiddag. Dit jaar staat Elisabethdag in het teken van toegankelijkheid. Onder het motto ‘Het Weeshuis voor iedereen’ worden bezoekers ingelicht over programma’s die voor specifieke …

Elisabethdag – Het Weeshuis voor iedereen Lees verder »