Feesten en huwelijken

Het Elisabeth Weeshuis heeft prachtige ruimtes die we graag met je willen delen. Ze zijn te huur voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een bruiloft, jubileum, vrijgezellenfeest, familiedag, een condoleance, baby shower… Het kan allemaal in het Weeshuis. We zijn ook een prima uitvalsbasis als startpunt van een mooie wandeling of fietstocht door de Betuwe.

feest 1

Mogelijkheden

De bijzondere historische locatie is centraal gelegen in het land. Het huis beschikt over een overkluisde kelder (beschikbaar buiten openingstijden van het museum), de idyllische museumtuin, het gezellige Weescafé in de oude keuken en sfeervolle cursuslokalen. Een aantal ruimtes staan in verbinding met de Weeshuistuin.

Trouwen kan ook in het weeshuis. Bijvoorbeeld in de spinzaal, tussen de portretten van de graven en gravinnen van Culemborg, bij mooi weer in de schitterende tuin of het sfeervolle voorplein van het Elisabeth Weeshuis. Samen stellen we je perfecte dag samen, inclusief catering, inrichting van de ruimte en muziek. Maar ook als het huwelijk elders voltrokken wordt, kunt u bij ons terecht voor een mooie fotolocatie of voor een ruimte voor uw receptie.

feest2

Catering

Het team van het Weescafé verzorgt de catering van alle activiteiten in het Weeshuis. Er wordt gewerkt met fairtrade, biologische en lokale produkten: heerlijke zelfgebakken taarten, gevarieerde en gezonde lunch, buffet van hartige taarten met verschillende salades, en natuurlijk Vrijstadbier (gebrouwen in Culemborg). Het Weescafé staat garant voor een persoonlijk én gastvrij onthaal in het Weeshuis.

Aan de hand van je wensen wordt een offerte op maat gemaakt. Neem contact op met het Weescafé voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Zakelijke bijeenkomsten

Het Elisabeth Weeshuis is een bijzondere historische locatie, centraal gelegen in het land. We beschikken over diverse ruimtes. Je kunt bij ons een vergadering, symposium of cursusdag combineren met een lekkere lunch of borrel in de gezellige weeshuiskeuken of sfeervolle tuin.

verhuur2

Mogelijkheden

Alle ruimtes zijn voorzien van een internetaansluiting, projectiescherm of digibord en comfortabel meubilair. Het huren van een laptop, beamer of flip-over behoort tevens tot de mogelijkheden. Bij gelijktijdig gebruik van een aantal ruimtes is er plek voor circa 100 personen. Ook de weeshuistuin biedt bij mooi weer mogelijkheden voor bijvoorbeeld workshops, een receptie of een barbecue. Bij minder mooi weer kan een tent geplaatst worden.

Vanaf station Culemborg loop je in 15 minuten naar het Elisabeth Weeshuis in de historische binnenstad. Met de auto ben je vanuit Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Eindhoven in een uurtje rijden in Culemborg. En vanuit Utrecht slechts een half uur.

verhuur1

Catering

Het team van het Weescafé verzorgt de catering van alle activiteiten in het Weeshuis. Er wordt gewerkt met fairtrade, biologische en lokale producten: heerlijke zelfgebakken taarten, gevarieerde en gezonde lunch, buffet van hartige taarten met verschillende salades, en natuurlijk Vrijstadbier (gebrouwen in Culemborg). Het Weescafé staat garant voor een persoonlijk én gastvrij onthaal in het Weeshuis.

Neem contact op met het Weescafé voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven. Als je meerdere ruimtes tegelijk huurt, gelden interessante combinatietarieven.