Tekenen zonder gummen

3 sep

19.00-20.00

Bibliotheek Rivierenland

Vind je het leuk om samen te tekenen? Kom dan naar Tekenen zonder gummen! Het maakt niet uit hoe of wat je tekent, er is geen goed of fout. Je neemt zelf je materialen mee en gaat aan slag. Dat kan gewoon papier en een potlood zijn, of meer professionele materialen. Misschien wil je graag een bepaalde techniek leren en is er iemand anders die jou daarmee kan helpen. Of je hebt zelf iets waar je goed in bent en je wilt je kennis van tekenen wel met anderen delen. Verover gaandeweg het hele papier waar je op tekent, zonder iets uit te gummen. Als je het lastig vindt om zomaar wat te tekenen, zijn er ook opdrachten die je kan uitvoeren om je op weg te helpen.

Het wordt georganiseerd door Anna Garssen. Zij studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en daarna grafisch ontwerpen aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Ze had een eigen bedrijf waar ze knuffels naaide van kindertekeningen en is daarna gaan werken als illustratrice.

Tekenen zonder gummen is 2x per maand en voor alle leeftijden, dus kinderen zijn ook welkom. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden.